Een opmerkelijk ontwerp


Intelligente ledverlichtingstoestellen met uitzonderlijke functionaliteiten en componenten.


Aanwezigheidsdetectoren, natuurlijke verlichting, een meter voor het elektriciteitsverbruik, lichtsterkteregelaars voor dimfunctie van 0 tot 100 %, variabele en programmeerbare ontstekings- en uitschakelsnelheden, draadloze verbinding met radiofrequentie (unieke oplossing op de markt) met de naburige verlichtingstoestellen en de gecentraliseerde beheer- en optimalisatiesoftware.


Bekijk alle voordelen

Draadloos netwerksysteem


De verlichtingstoestellen zijn draadloos met elkaar verbonden en kunnen op die manier met de beheersoftware communiceren.


Tijdens de installatie moet geen enkele bijkomende bekabeling worden voorzien, waardoor hoge extra kosten kunnen worden voorkomen. Bovendien kunnen de verlichtingstoestellen met een ingebouwde batterij worden uitgerust voor de noodverlichtingsfunctie.


Bekijk alle voordelen

Bijzonder eenvoudig en performant gecentraliseerd beheer


De SiteWorx software die de verlichting en de energie beheert, biedt u een totale controle over het systeem.


Met deze oplossing beschikt u over een geïntegreerd, eenvoudig en geoptimaliseerd systeem waarmee u de werking van alle verlichtingstoestellen in een groep of afzonderlijk kunt sturen. Het systeem stelt automatisch een maandelijks activiteiten- en verbruiksrapport op, met aanduiding van de besparingen die per zone en/of in totaal worden gerealiseerd. De oplossing is toegankelijk vanaf elke pc of smartphone waarvoor de nodige toegangsautorisaties werden verkregen.


Bekijk alle voordelen

Bezettingspercentage


Vergelijking stroomverbruikscijfers


Instelling van de parameters van de uitschakelcriteria


Toestand van de verlichtingstoestellen en de batterijen in het net


INTELLIGENT LEDS CONNECTED

Het enige intelligente ledverlichtingssysteemWilt u een bestek en een evaluatie van de mogelijke besparingen?